Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Rombuszhalszeletek salátaágyon (Olasz)

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál Rama
    margarin
  • 1 hagyma
  • 2 zöldsaláta
  • 60 dkg rombuszhalfilé
  • 8 evőkanál tejföl
  • 1 evőkanál tárkony
  • fél citrom leve
  • 1 tojássárgája
  • szerecsendió
  • őrölt bors



  

Elkészítés:

3 percig pirítsuk a felvágott hagymát. Vágjuk cakkosra a salátaleveleket, keverjük a hagymáshoz és fedő alatt 5 percig főzzük tűzön. (A saláta torzsályát tegyük félre salátakészítéshez). Tegyük rá a sózott, borsozott halfilét, fedjük le, és további 10 percig főzzük. A salátát és a halat tartsuk melegen. A főzőszószhoz adjuk hozzá a tejfölt, sűrítsük be. Adjuk hozzá a tárkonyt, a citromlét, a tojássárgáját, a szerecsendiót, a sót és a borsot. Öntözzük meg vele a halat és azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!