Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Kacsa olajbogyóval és paprikával (Görög)

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • fél kg kacsa
  • 2 hagyma
  • 10 dkg füstölt mell
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 dl víz
  • fél szárnyasleveskocka
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 fűszercsokor
  • bors
  • 1 doboz színes paprika
  • 1 evőkanál kukoricakeményítő
  • 20 dkg olívabogyó
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

gymát, a fűszercsokrot, a borsot és a paprikát. Keverjük össze, és a kukta sípolásától számított 15 percig főzzük. A léhez öntsük hozzá az olívaolajat és a kevés hideg vízben feloldott kukoricakeményítőt. Folyamatos keverés mellett forraljuk fel, hogy besűrűsödjön. Szórjuk meg petrezselyemmel.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!