Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Kacsa olajbogyóval és paprikával (Görög)
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- fél kg kacsa
- 2 hagyma
- 10 dkg füstölt mell
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 dl víz
- fél szárnyasleveskocka
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 fűszercsokor
- bors
- 1 doboz színes paprika
- 1 evőkanál kukoricakeményítő
- 20 dkg olívabogyó
- petrezselyem
Elkészítés:
gymát, a fűszercsokrot, a borsot és a paprikát. Keverjük össze, és a kukta sípolásától számított 15 percig főzzük. A léhez öntsük hozzá az olívaolajat és a kevés hideg vízben feloldott kukoricakeményítőt. Folyamatos keverés mellett forraljuk fel, hogy besűrűsödjön. Szórjuk meg petrezselyemmel.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!