Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Csirkemell csípős mártásban (Angol)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 hagyma
  • 4 csirkemell
  • őrölt bors
  • 2 evőkanál Rama
    margarin
  • 4 evőkanál bor
  • 6 evőkanál ketchup
  • 4 kk. Worcester
  • 4 kk. mustár
  • 2 evőkanál őrölt petrezselyem



  

Elkészítés:

Közepes tűzön süssük meg a sózott, borsozott csirkemellet. Közben aprítsuk fel a hagymát. A megsült csirkét tartsuk melegen és ugyanabban a serpenyőben pirítsuk meg a hagymát. Adjuk hozzá a bort, a ketchupot és a Worcestert. Kanállal kevergetve 3 percig főzzük. Vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a mustárt és a petrezselymet, verjük fel és öntsük a csirkére.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!