Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Virsli gesztenyével és gombával (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 6 virsli
- 1 evőkanál olívaolaj
- 50 dkg gomba
- szerecsendió
- só
- bors
- 1 doboz natúrgesztenye
- fél pohár fehérbor
- 2 evőkanál tejföl
- petrezselyem
Elkészítés:
A virsliket vágjuk ketté. 3 percig pirítsuk serpenyőben, adjuk hozzá az olajat majd a felaprított gombát, a szerecsendiót, a sót és a borsot. Fedő nélkül, közepes tűzön süssük, egyszer keverjük meg. Adjuk hozzá a lecsöpögtetett gesztenyét és a bort. Keverjük össze és további 5 percig főzzük. Adjuk hozzá a tejfölt és a petrezselymet. Azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!