Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Padlizsánpürés vese (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 padlizsán
- 2 nagykocka lágy sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- fél citrom leve
- őrölt köménymag
- 8 kk. olívaolaj
- 50 dkg sertésvese
- 2 kk. olaj
- 1 kk. mustár
- só
- bors
- petrezselyem
Elkészítés:
A padlizsánokat héjastul tegyük a sütőbe és 6-os fokozaton, 20 percig főzzük. Vágjuk fel a héjat és kanállal vegyük ki a zöldség húsát. Keverjük össze a lágy sajttal, a fokhagymával, a citromlével, a köménnyel és a borssal. Keverés mellett fokozatosan adjuk hozzá az olajat (mint a majonéz készítésénél). Tartsuk melegen. Keverjük össze az olajat, a mustárt és a borsot. A keverékkel kenjük be a széltében kétfelé vágott vesét. Nagyon meleg grillsütőben 2 percig süssük mindkét oldaláról. A sütés végén sózzuk meg. Szórjuk meg petrezselyemmel. És a padlizsánpürével tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!