Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Hátszín "három borssal" (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 kk. rózsaszín bors
- 1 kk. fekete bors
- 1 kk. zöld bors
- só
- 4 szelet hátszín
- 1 evőkanál Rama margarin
- 1 gyöngyhagyma
- 1 evőkanál konyak
- 2 evőkanál fehérbor
- 6 evőkanál tejföl
- 1 evőkanál citromlé
Elkészítés:
eg az így nyert bors felében. A szemeket jól nyomkodjuk bele a húsba, majd sózzuk meg. Mindkét oldalról 2 percig süssük. Tartsuk melegen. Ugyanebben a serpenyőben pirítsuk meg a hagymát; öntsük rá a citromlevet, majd kicsivel később a konyakot. Gyújtsuk meg az alkoholt. Adjuk hozzá a fehérbort, a tejfölt, a sót és a maradék borsot. Kanállal keverjük meg, hogy a szósz elváljon az edény falától. Folyamatos keverés mellett forraljuk fel, és néhány pillanatra tegyük vissza bele a húst. Azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!