Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Hátszín "három borssal" (Magyar)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 kk. rózsaszín bors
  • 1 kk. fekete bors
  • 1 kk. zöld bors
  • 4 szelet hátszín
  • 1 evőkanál Rama
    margarin
  • 1 gyöngyhagyma
  • 1 evőkanál konyak
  • 2 evőkanál fehérbor
  • 6 evőkanál tejföl
  • 1 evőkanál citromlé



  

Elkészítés:

eg az így nyert bors felében. A szemeket jól nyomkodjuk bele a húsba, majd sózzuk meg. Mindkét oldalról 2 percig süssük. Tartsuk melegen. Ugyanebben a serpenyőben pirítsuk meg a hagymát; öntsük rá a citromlevet, majd kicsivel később a konyakot. Gyújtsuk meg az alkoholt. Adjuk hozzá a fehérbort, a tejfölt, a sót és a maradék borsot. Kanállal keverjük meg, hogy a szósz elváljon az edény falától. Folyamatos keverés mellett forraljuk fel, és néhány pillanatra tegyük vissza bele a húst. Azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!