Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Borjúszelet "vincellér" módra (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 2 evőkanál Rama margarin
- 4 hagyma
- 1 evőkanál liszt
- 2,5 dl vörösbor
- 1 fűszercsokor
- só
- őrölt bors
- 4 szelet borjúborda
Elkészítés:
A meleg Rama margarin felében pirítsuk meg az apróra vágott hagymát. Szórjuk meg s liszttel és keverjük el. Adjuk hozzá a bort, a fűszercsokrot, a sót és a borsot. Keverjük össze és nagyon lassú tűzön, fedő nélkül 10 percig melegítsük. Közben serpenyőben melegítsük fel a maradék Rama margarint és mindkét oldalról kb. 5 percig süssük a borjúszeleteket. Gyors tűzön melegítsük meg a boros szószt, kanállal kevergessük. Öntsük a húsra. Azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!