Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Borjúszelet "vincellér" módra (Magyar)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál Rama
    margarin
  • 4 hagyma
  • 1 evőkanál liszt
  • 2,5 dl vörösbor
  • 1 fűszercsokor
  • őrölt bors
  • 4 szelet borjúborda



  

Elkészítés:

A meleg Rama
margarin felében pirítsuk meg az apróra vágott hagymát. Szórjuk meg s liszttel és keverjük el. Adjuk hozzá a bort, a fűszercsokrot, a sót és a borsot. Keverjük össze és nagyon lassú tűzön, fedő nélkül 10 percig melegítsük. Közben serpenyőben melegítsük fel a maradék Rama
margarint és mindkét oldalról kb. 5 percig süssük a borjúszeleteket. Gyors tűzön melegítsük meg a boros szószt, kanállal kevergessük. Öntsük a húsra. Azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!