Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Borjúsült szalonnával és olajbogyóval

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 kg borjúsült
  • 10 dkg olajbogyó
  • 10 dkg szalonna
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál Rama
    margarin
  • 2 borjúcsont
  • 1 hagyma
  • 2 gyöngyhagyma
  • 1 dl víz
  • fél zöldségleveskocka
  • 1 fűszercsokor
  • őrölt bors



  

Elkészítés:

Kérjük meg a hentest, hogy tűzdelje meg a darabokra vágott szalonnával és az kimagozott olajbogyóval a borjút. Dörzsöljük be a húst a fokhagymával. Kuktában süssük meg a húst, a csontot és az apróra vágott hagymákat. Adjuk hozzá a vizet, a leveskockát, a fűszercsokrot és a borsot. A kukta sípolásától számítva 25 percig főzzük. Hidegen és melegen is fogyasztható.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!