Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Borjúsült szalonnával és olajbogyóval
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 kg borjúsült
- 10 dkg olajbogyó
- 10 dkg szalonna
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál Rama margarin
- 2 borjúcsont
- 1 hagyma
- 2 gyöngyhagyma
- 1 dl víz
- fél zöldségleveskocka
- 1 fűszercsokor
- őrölt bors
Elkészítés:
Kérjük meg a hentest, hogy tűzdelje meg a darabokra vágott szalonnával és az kimagozott olajbogyóval a borjút. Dörzsöljük be a húst a fokhagymával. Kuktában süssük meg a húst, a csontot és az apróra vágott hagymákat. Adjuk hozzá a vizet, a leveskockát, a fűszercsokrot és a borsot. A kukta sípolásától számítva 25 percig főzzük. Hidegen és melegen is fogyasztható.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!