Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Borjúszelet zsályával (Magyar)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 szelet borjúhús
  • 4 kk.nyi zsálya
  • 4 szelet ementáli sajt
  • 4 szelet sonka
  • 2 evőkanál Rama
    margarin
  • 20 dkg gomba
  • 4 evőkanál fehérbor
  • 1 dl tejföl
  • szerecsendió
  • bors
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A hússzeletekre terítsünk egy réteg zsályát, egy réteg sajtot, majd egy szelet sonkát. Egyengessük el és a szeleteket vágjuk háromfelé. Főzőcérna segítségével készítsünk 12 kis batyut. Közepes tűzön süssük 3 percig a borjú oldalt, 2 percig a sonka oldalt. Tartsuk melegen. Tegyük a serpenyőbe a gomba levével együtt, a fehérbort, a tejfölt, a szerecsendiót, a sót és a borsot. Keverjük el, kanállal válasszuk el az edény falától és hagyjuk 2 percig forrni. Öntsük a húsra. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!