Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Borjúszelet zsályával (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 szelet borjúhús
- 4 kk.nyi zsálya
- 4 szelet ementáli sajt
- 4 szelet sonka
- 2 evőkanál Rama margarin
- 20 dkg gomba
- 4 evőkanál fehérbor
- 1 dl tejföl
- szerecsendió
- só
- bors
- petrezselyem
Elkészítés:
A hússzeletekre terítsünk egy réteg zsályát, egy réteg sajtot, majd egy szelet sonkát. Egyengessük el és a szeleteket vágjuk háromfelé. Főzőcérna segítségével készítsünk 12 kis batyut. Közepes tűzön süssük 3 percig a borjú oldalt, 2 percig a sonka oldalt. Tartsuk melegen. Tegyük a serpenyőbe a gomba levével együtt, a fehérbort, a tejfölt, a szerecsendiót, a sót és a borsot. Keverjük el, kanállal válasszuk el az edény falától és hagyjuk 2 percig forrni. Öntsük a húsra. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!