Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Spenótos pogácsa szalonnával (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 8 dl víz
- fél leveskocka
- 20 dkg elősütött puliszka
- 30 dkg parajpüré
- vaj
- szerecsendió
- őrölt bors
- 2 evőkanál Rama margarin
- 20 dkg sűrített paradicsom
- 4 szelet szalonna
- zöldsaláta
Elkészítés:
A vizet forraljuk fel a leveskockával. Szórjuk bele a puliszkát és 10 percig kevergetés mellett főzzük lassú tűzön. Adjuk hozzá a kiválasztott spenótot, a vajat, a szerecsendiót és a borsot. Öntsük négy kis csészealjba és hagyjuk kb. 1 óráig hűlni. Serpenyőben nagy lángon, mindkét oldalán süssük aranybarnára az így nyert lepényeket. A ropogós pogácsákat paradicsomszósszal, fejes salátával és sült szalonnával tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!