Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Spenótos pogácsa szalonnával (Magyar)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 8 dl víz
  • fél leveskocka
  • 20 dkg elősütött puliszka
  • 30 dkg parajpüré
  • vaj
  • szerecsendió
  • őrölt bors
  • 2 evőkanál Rama
    margarin
  • 20 dkg sűrített paradicsom
  • 4 szelet szalonna
  • zöldsaláta



  

Elkészítés:

A vizet forraljuk fel a leveskockával. Szórjuk bele a puliszkát és 10 percig kevergetés mellett főzzük lassú tűzön. Adjuk hozzá a kiválasztott spenótot, a vajat, a szerecsendiót és a borsot. Öntsük négy kis csészealjba és hagyjuk kb. 1 óráig hűlni. Serpenyőben nagy lángon, mindkét oldalán süssük aranybarnára az így nyert lepényeket. A ropogós pogácsákat paradicsomszósszal, fejes salátával és sült szalonnával tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!