Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gyors töltött gomba (Magyar)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 24 gomba
  • 2 kanál Rama
    margarin
  • 1 citrom leve
  • 2 gyöngyhagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 dl tejföl
  • fél csomag petrezselyem
  • bors
  • 5 evőkanál zsemlemorzsa



  

Elkészítés:

Vágjuk le a gombák szárát (később levest vagy salátát készíthetünk belőle). A fejeket 10 percig főzzük közepes tűzön, fedő alatt a Rama
margarinban és a citromlében. Vegyük le a fedőt és nagy lángon további 5 percig főzzük. Keverjük össze a hagymát, fokhagymát, tejfölt, petrezselymet, sót, borsot. A gombafejeket helyezzük tepsibe, töltsük meg őket. A tetejüket szórjuk meg zsemlemorzsával. 2 percig granitáljuk grillsütőben.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!