Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gyors töltött gomba (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 24 gomba
- 2 kanál Rama margarin
- 1 citrom leve
- 2 gyöngyhagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 4 dl tejföl
- fél csomag petrezselyem
- só
- bors
- 5 evőkanál zsemlemorzsa
Elkészítés:
Vágjuk le a gombák szárát (később levest vagy salátát készíthetünk belőle). A fejeket 10 percig főzzük közepes tűzön, fedő alatt a Rama margarinban és a citromlében. Vegyük le a fedőt és nagy lángon további 5 percig főzzük. Keverjük össze a hagymát, fokhagymát, tejfölt, petrezselymet, sót, borsot. A gombafejeket helyezzük tepsibe, töltsük meg őket. A tetejüket szórjuk meg zsemlemorzsával. 2 percig granitáljuk grillsütőben.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!