Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Cévenne-i csőbesült (Francia)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 7,5 dl tej
- 1 gerezd fokhagyma
- szerecsendió
- só
- bors
- 1 zacskó burgonyapürépor
- Rama margarin
- 1 tojássárgája
- 2 kecskesajt
- 1 kk. provence-i fűszerpor
- 2 csipet pirospaprika
- olívaolaj
Elkészítés:
A tejet forraljuk fel a szerecsendióval, a sóval, a borssal és az apróra vágott fokhagymával. Öntsük tűzálló tálba. Adjuk hozzá a burgonyapürét, a vajat és a tojássárgáját. Jól keverjük össze. A püré tetejét borítsuk be a szeletekre vágott sajttal. Szórjuk meg a provence-i fűszerrel, locsoljuk meg az olajjal. Grillsütőben süssük meg.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!