Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Cévenne-i csőbesült (Francia)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 7,5 dl tej
  • 1 gerezd fokhagyma
  • szerecsendió
  • bors
  • 1 zacskó burgonyapürépor
  • Rama
    margarin
  • 1 tojássárgája
  • 2 kecskesajt
  • 1 kk. provence-i fűszerpor
  • 2 csipet pirospaprika
  • olívaolaj



  

Elkészítés:

A tejet forraljuk fel a szerecsendióval, a sóval, a borssal és az apróra vágott fokhagymával. Öntsük tűzálló tálba. Adjuk hozzá a burgonyapürét, a vajat és a tojássárgáját. Jól keverjük össze. A püré tetejét borítsuk be a szeletekre vágott sajttal. Szórjuk meg a provence-i fűszerrel, locsoljuk meg az olajjal. Grillsütőben süssük meg.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!