Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Hagymás csirkemáj

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1/2 kg csirkemáj
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • liszt
  • őrölt bors



  

Elkészítés:

A csirkemájról a vizet leitatjuk, a hagymát vékonyan felszeleteljük, és lisztben mindkettőt megforgatjuk, majd együtt sütjük. 170°C-on 2-3 perc alatt elkészül, a hagymakarikák szép pirosak lesznek. Csak a tálon sózzuk borsozzuk meg. A hőfok és az idő azért van feltüntetve mert fritőzben is elkészíthető, de szerintem serpenyőben is ugyan úgy tökéletes.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!