Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Hagymás csirkemáj
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemáj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- liszt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A csirkemájról a vizet leitatjuk, a hagymát vékonyan felszeleteljük, és lisztben mindkettőt megforgatjuk, majd együtt sütjük. 170°C-on 2-3 perc alatt elkészül, a hagymakarikák szép pirosak lesznek. Csak a tálon sózzuk borsozzuk meg. A hőfok és az idő azért van feltüntetve mert fritőzben is elkészíthető, de szerintem serpenyőben is ugyan úgy tökéletes.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!