Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Zöldborsó pilpillel (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 5 pohár pilpil
- 1 evőkanál Rama margarin
- 1 hagyma
- fél szelet vastag fehérpecsenye
- 1 doboz zöldborsó
- szerecsendió
- őrölt kömény
- só
- bors
- 12 mentalevél
Elkészítés:
A pilpilt szórjuk 10 pohár sós, forrásban lévő vízbe, 5 percig főzzük fedő nélkül, majd vegyük le a tűzről és 5 percig hagyjuk puffadni. Eközben pirítsuk meg a felaprított hagymát és a kockákra vágott fehérpecsenyét. Adjuk hozzá a lecsöpögtetett zöldborsót és a fűszereket. Forralás nélkül melegítsük meg. Keverjük a pilpilhez és szórjuk meg a mentalevelekkel. (Pilpilt a supermarketek diétás polcain vagy a diétás szaküzletekben vásárolhatunk.) A pilpilt helyettesíthetjük 15 dkg előfőzött, közepes szemű kuszkusszal, melyet 5 percig puffasztottunk 1,5 dl sós, forró vízben.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!