Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Zöldborsó pilpillel (Magyar)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 5 pohár pilpil
  • 1 evőkanál Rama
    margarin
  • 1 hagyma
  • fél szelet vastag fehérpecsenye
  • 1 doboz zöldborsó
  • szerecsendió
  • őrölt kömény
  • bors
  • 12 mentalevél



  

Elkészítés:

A pilpilt szórjuk 10 pohár sós, forrásban lévő vízbe, 5 percig főzzük fedő nélkül, majd vegyük le a tűzről és 5 percig hagyjuk puffadni. Eközben pirítsuk meg a felaprított hagymát és a kockákra vágott fehérpecsenyét. Adjuk hozzá a lecsöpögtetett zöldborsót és a fűszereket. Forralás nélkül melegítsük meg. Keverjük a pilpilhez és szórjuk meg a mentalevelekkel. (Pilpilt a supermarketek diétás polcain vagy a diétás szaküzletekben vásárolhatunk.) A pilpilt helyettesíthetjük 15 dkg előfőzött, közepes szemű kuszkusszal, melyet 5 percig puffasztottunk 1,5 dl sós, forró vízben.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!