Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Provencei-i paradicsom (Francia)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 8 paradicsom
  • 5 evőkanál olívaolaj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 8 kk. zsemlemorzsa
  • pirospaprika
  • bors



  

Elkészítés:

Vágjuk félbe a paradicsomokat. Kuktában melegítsünk fel 3 evőkanál olívaolajat, ezen 1 percig pirítsuk a paradicsomokat a vágási felületükkel lefelé. Aprítsuk fel és keverjük össze a fokhagymát és a petrezselymet. Fordítsuk vissza a fél paradicsomokat, mindegyikre tegyünk egy keveset ebből a keverékből, majd egy kk. pirospaprikával, sóval, borssal elkevert zsemlemorzsát, erre locsoljunk 2 evőkanál olívaolajat. A kukta sípolásától számítva 5 percig süssük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!