Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Provencei-i paradicsom (Francia)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 8 paradicsom
- 5 evőkanál olívaolaj
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 8 kk. zsemlemorzsa
- pirospaprika
- só
- bors
Elkészítés:
Vágjuk félbe a paradicsomokat. Kuktában melegítsünk fel 3 evőkanál olívaolajat, ezen 1 percig pirítsuk a paradicsomokat a vágási felületükkel lefelé. Aprítsuk fel és keverjük össze a fokhagymát és a petrezselymet. Fordítsuk vissza a fél paradicsomokat, mindegyikre tegyünk egy keveset ebből a keverékből, majd egy kk. pirospaprikával, sóval, borssal elkevert zsemlemorzsát, erre locsoljunk 2 evőkanál olívaolajat. A kukta sípolásától számítva 5 percig süssük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!