Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Cseresznyeleves pirított kenyérkockákkal
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1evőkanál Rama margarin
- 80 dkg cseresznye
- 1/4 l vörösbor
- 1/4 l víz
- 2 evőkanál porcukor
- vanília
- 1 szegfűszeg
- szerecsendió
- 4 szelet kenyér
- 4 kk. kukoricakeményítő
Elkészítés:
Minden oldalról pirítsuk meg a cseresznyét. Adjuk hozzá a bort, a vizet, a cukrot, a vaníliát, a szegfűszeget, a szerecsendiót, fedjük le és lassú tűzön 10 percig főzzük. Készítsünk pirított kenyérkockákat. A cseresznyét tegyük levesestálba. A serpenyő levéhez adjuk hozzá a kevés hideg vízben feloldott keményítőt, és folyamatos keverés mellett forraljuk, amíg be nem sűrűsödik. A lét öntsük a cseresznyére és langyosan tálaljuk a kenyérkockákkal.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!