Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Cseresznyeleves pirított kenyérkockákkal

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1evőkanál Rama
    margarin
  • 80 dkg cseresznye
  • 1/4 l vörösbor
  • 1/4 l víz
  • 2 evőkanál porcukor
  • vanília
  • 1 szegfűszeg
  • szerecsendió
  • 4 szelet kenyér
  • 4 kk. kukoricakeményítő



  

Elkészítés:

Minden oldalról pirítsuk meg a cseresznyét. Adjuk hozzá a bort, a vizet, a cukrot, a vaníliát, a szegfűszeget, a szerecsendiót, fedjük le és lassú tűzön 10 percig főzzük. Készítsünk pirított kenyérkockákat. A cseresznyét tegyük levesestálba. A serpenyő levéhez adjuk hozzá a kevés hideg vízben feloldott keményítőt, és folyamatos keverés mellett forraljuk, amíg be nem sűrűsödik. A lét öntsük a cseresznyére és langyosan tálaljuk a kenyérkockákkal.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!