Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Bordeaux-i őszibarack borssal (Francia)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 őszibarack
- fél l vörösbor
- 2 evőkanál méz
- 1 evőkanál feketeribiszke-zselé
- fél citrom leve
- 1 citrom
- vanília
- fahéj
- Fűszerek:
- 1 szegfűszeg
- őrölt bors
- 1 kávéskanál rózsaszín borsbogyó
- 1 ág kakukkfű
- 1 kávéskanál koriander
- szerecsendió
Elkészítés:
A meghámozott, villával megszurkált egész őszibarackokat a többi hozzávalóval együtt tegyük kuktába (a citromot hámozatlanul, karikákra vágva). A kukta sípolásától számítva 5 percig főzzük lassú tűzön. Nagyon hidegen, a fűszerek nélkül tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!