Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Bordeaux-i őszibarack borssal (Francia)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 őszibarack
  • fél l vörösbor
  • 2 evőkanál méz
  • 1 evőkanál feketeribiszke-zselé
  • fél citrom leve
  • 1 citrom
  • vanília
  • fahéj
  • Fűszerek:
  • 1 szegfűszeg
  • őrölt bors
  • 1 kávéskanál rózsaszín borsbogyó
  • 1 ág kakukkfű
  • 1 kávéskanál koriander
  • szerecsendió



  

Elkészítés:

A meghámozott, villával megszurkált egész őszibarackokat a többi hozzávalóval együtt tegyük kuktába (a citromot hámozatlanul, karikákra vágva). A kukta sípolásától számítva 5 percig főzzük lassú tűzön. Nagyon hidegen, a fűszerek nélkül tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!