Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Fekete ribiszkés pirítós (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 8 szelet kenyér
- 1/4 l tej
- 2 tojás
- fél kávékanál narancsvirág-aroma
- vanília
- fahéj
- 2 evőkanál Rama margarin
- 50 dkg fekete ribiszke szirup
- 1 evőkanál feketeribiszke-krém
- cukor
Elkészítés:
Turmixoljuk össze a tejet, tojást, narancsvirág-aromát, vaníliát és fahéjat. Merítsük bele a kenyereket. A meleg Rama margarinba közepes tűzön süssük a szeleteket mindkét oldalukon 2 percig, hogy aranyszínűek legyenek. A félig lecsöpögtetett fekete ribiszkét melegítsük fel, és keverjük össze a feketeribiszke-krémmel. Minden tányérra tegyünk 2 szelet kenyeret, szórjuk meg a cukorral és tálaljuk mellé a fekete ribiszkét.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!