Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Fekete ribiszkés pirítós (Magyar)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 8 szelet kenyér
  • 1/4 l tej
  • 2 tojás
  • fél kávékanál narancsvirág-aroma
  • vanília
  • fahéj
  • 2 evőkanál Rama
    margarin
  • 50 dkg fekete ribiszke szirup
  • 1 evőkanál feketeribiszke-krém
  • cukor



  

Elkészítés:

Turmixoljuk össze a tejet, tojást, narancsvirág-aromát, vaníliát és fahéjat. Merítsük bele a kenyereket. A meleg Rama
margarinba közepes tűzön süssük a szeleteket mindkét oldalukon 2 percig, hogy aranyszínűek legyenek. A félig lecsöpögtetett fekete ribiszkét melegítsük fel, és keverjük össze a feketeribiszke-krémmel. Minden tányérra tegyünk 2 szelet kenyeret, szórjuk meg a cukorral és tálaljuk mellé a fekete ribiszkét.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!