Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
 - cocktail
 - édességek
 - egyéb
 - főzelékek
 - gyors ételek
 - húsételek
 - italok
 - levesek
 - mártások
 - saláták
 - sós sütemények
 - szendvicsek
 - tészták
 - ünnepi ételek
 - vegetáriánus
 
		15 kategóriában
2129db recept		
Gyors felfújt almával és rebarbarával
							
						
				3x
  
				
  
				1x
  
				0.0x
			
		
  
				
  
				1x
  
				0.0x
			Hozzávalók:
- 3 tojássárgája
 - 2 evőkanál tej
 - 4 evőkanál rebarbaralekvár
 - 25 dkg almakompót
 - 2 kávéskanál narancsdzsem
 - 1 citrom
 - fahéj
 - vanilía
 - 2 kávéskanál narancslikőr
 - 4 tojásfehérje
 - 1 csipet só
 - citromlé
 - Rama margarin
 - fél kocka karamella
 - 1 evőkanál cukorjég
 
Elkészítés:
A tojássárgáját verjük fel a tejjel. Adjuk hozzá a rebarbaralekvárt, az almakompótot, a narancsdzsemet, a citrom húsát, a fahéjat, a vaníliát és a likőrt. Adjuk hozzá a sóval és citromlével felvert tojásfehérjét. Kivajazott formába terítsük szét a karamellát, majd öntsük rá a szuflét. 10 percig süssük a sütő 6-os fokozatán, szórjuk meg a cukorjéggel és tegyük vissza újabb 5 percre a sütőbe. Azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
Hozzáadás a kedvencekhez
Recept nyomtatása
Recept elküldése