Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gyors felfújt almával és rebarbarával
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 3 tojássárgája
- 2 evőkanál tej
- 4 evőkanál rebarbaralekvár
- 25 dkg almakompót
- 2 kávéskanál narancsdzsem
- 1 citrom
- fahéj
- vanilía
- 2 kávéskanál narancslikőr
- 4 tojásfehérje
- 1 csipet só
- citromlé
- Rama margarin
- fél kocka karamella
- 1 evőkanál cukorjég
Elkészítés:
A tojássárgáját verjük fel a tejjel. Adjuk hozzá a rebarbaralekvárt, az almakompótot, a narancsdzsemet, a citrom húsát, a fahéjat, a vaníliát és a likőrt. Adjuk hozzá a sóval és citromlével felvert tojásfehérjét. Kivajazott formába terítsük szét a karamellát, majd öntsük rá a szuflét. 10 percig süssük a sütő 6-os fokozatán, szórjuk meg a cukorjéggel és tegyük vissza újabb 5 percre a sütőbe. Azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!