Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Halkrém rózsaszín szósszal (Francia)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 30 dkg halfilé
  • 1 kávéskanál citromlé
  • szerecsendió
  • őrölt bors
  • 3 tojásfehérje
  • 2 dl tejföl
  • metélőhagyma
  • Rama
    margarin
  • 4 dl joghurt
  • 3 evőkanál sűrített paradicsom
  • bors
  • pirospaprika



  

Elkészítés:

Turmixoljuk a halat, fokozatosan hozzáadva a citromlét, a szerecsendiót, a sót, borsot és a tojásfehérjét. 10 percre tegyük mélyhűtőbe a tejföllel is. Ezután a tejföllel és a metélőhagymával ismét turmixoljuk el. Töltsük négy kis kivajazott tűzálló tálkába, ezeket állítsuk vízzel teli tepsibe, s 20 percig 6-os fokozatosan süssük. 5 percig hagyjuk hűlni, majd fordítsuk ki a tálkákból. Öntsük rá a hozzávalók (joghurt, sűrített paradicsom, só, bors, pirospaprika) összekeverésével készített meleg szószt.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!