Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Rokfortos pulykaszeletek (Francia)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg pulyka
- 1 evőkanál Rama margarin
- só
- bors
- 1 hagyma
- 2 evőkanál fehérbor
- 1 doboz gomba
- 15 dkg rokfort
- 1 dl tejföl
- 1 evőkanál konyak
- petrezselyem
Elkészítés:
A sózott, borsozott pulykaszeleteket közepes tűzön süssük meg. Tartsuk melegen. Ugyanabban a serpenyőben 2 percig pirítsuk a felvágott hagymát. locsoljuk meg a fehérborral, adjuk hozzá a gombát levével együtt, fedő alatt 5 percig főzzük. Keverjük össze a szósz hozzávalóit (rokfort, tejföl, konyak, petrezselyem) és öntsük a serpenyőbe. Lassú tűzön kevergessük. Tegyük hozzá a hússzeleteket és 3 percig főzzük. Azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!