Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Rokfortos pulykaszeletek (Francia)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulyka
  • 1 evőkanál Rama
    margarin
  • bors
  • 1 hagyma
  • 2 evőkanál fehérbor
  • 1 doboz gomba
  • 15 dkg rokfort
  • 1 dl tejföl
  • 1 evőkanál konyak
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A sózott, borsozott pulykaszeleteket közepes tűzön süssük meg. Tartsuk melegen. Ugyanabban a serpenyőben 2 percig pirítsuk a felvágott hagymát. locsoljuk meg a fehérborral, adjuk hozzá a gombát levével együtt, fedő alatt 5 percig főzzük. Keverjük össze a szósz hozzávalóit (rokfort, tejföl, konyak, petrezselyem) és öntsük a serpenyőbe. Lassú tűzön kevergessük. Tegyük hozzá a hússzeleteket és 3 percig főzzük. Azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!