Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Zöldborsóleves (Magyar)

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 70 dkg zöldborsó
  • fél evőkanál olaj
  • 2 dkg liszt
  • 1 dl tej
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 kockacukor



  

Elkészítés:

A kifejtett zöldborsót a zsiradékon puhára pároljuk, liszttel meghintjük, azzal is egy kicsit pirítjuk, felöntjük vízzel, felfőzzük és hozzáöntjük a tejet. (Ha a zöldborsónak gyenge a héja, néhány darabot a levesbe dobunk.) Apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Cukrot is adhatunk hozzá.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!