Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Zöldbableves (Magyar)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg zöldbab
- 2 evőkanál olaj
- 3 dkg liszt
- 1 evőkanál reszelt hagyma
- paprika
- 1 evőkanál tejföl
- ecet
- só
- 1 csokor petrezselyem
Elkészítés:
A zöldbabot megmossuk, szálkáitól megtisztítjuk, 1,5 cm-es darabokra vágjuk, vagy felébe, negyedébe tördeljük. Másfél liter vízbe tesszük, sózzuk, puhára főzzük, és hagymás-paprikás rántással berántjuk, még 10 percig főzzük, végül zöldpetrezselyemmel, ecettel, csipetnyi cukorral ízesítjük, és egy evőkanál tejföllel tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!