Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Zöldbableves (Magyar)

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg zöldbab
  • 2 evőkanál olaj
  • 3 dkg liszt
  • 1 evőkanál reszelt hagyma
  • paprika
  • 1 evőkanál tejföl
  • ecet
  • 1 csokor petrezselyem



  

Elkészítés:

A zöldbabot megmossuk, szálkáitól megtisztítjuk, 1,5 cm-es darabokra vágjuk, vagy felébe, negyedébe tördeljük. Másfél liter vízbe tesszük, sózzuk, puhára főzzük, és hagymás-paprikás rántással berántjuk, még 10 percig főzzük, végül zöldpetrezselyemmel, ecettel, csipetnyi cukorral ízesítjük, és egy evőkanál tejföllel tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!