Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Lebbencsleves (Magyar)

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 15 dkg lebbencstészta
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 40 dkg burgonya
  • hagyma
  • petrezselyem
  • pirospaprika



  

Elkészítés:

A szalonnát kockákra vágva kisütjük, a pörcöt kiszedjük. A nagyobb darabokra összetört lebbencstésztát egy kávéskanálnyi hagymával a szalonnazsíron megpirítjuk. Megszórjuk paprikával. Felengedjük meleg vízzel, és karikákra vágott burgonyával együtt nagyon lassan puhára főzzük. Apróra vágott petrezselyemmel, zöld- vagy szárított csövespaprikával, paradicsommal ízesítjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!