Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Lebbencsleves (Magyar)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 15 dkg lebbencstészta
- 5 dkg füstölt szalonna
- 40 dkg burgonya
- hagyma
- petrezselyem
- só
- pirospaprika
Elkészítés:
A szalonnát kockákra vágva kisütjük, a pörcöt kiszedjük. A nagyobb darabokra összetört lebbencstésztát egy kávéskanálnyi hagymával a szalonnazsíron megpirítjuk. Megszórjuk paprikával. Felengedjük meleg vízzel, és karikákra vágott burgonyával együtt nagyon lassan puhára főzzük. Apróra vágott petrezselyemmel, zöld- vagy szárított csövespaprikával, paradicsommal ízesítjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!