Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Sárgaborsóleves (Magyar)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 20 dkg sárga felesborsó
- 1,5 evőkanál olaj
- 2 dkg liszt
- vöröshagyma
- só
- csipetke
- virsli
Elkészítés:
A szárazbabhoz hasonlóan főzzük, hagymás rántással besűrítjük és áttörjük. Külön sós vízben kifőzött csipetkével tálaljuk. Tálalás előtt virsli- vagy krinolinkarikákat főzzünk bele.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!