Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Borleves (Magyar)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 5 dl fehérbor
- 3 dl víz
- 5 dkg cukor
- 1 tojás
- 1 kiskanál liszt
Elkészítés:
A tojást habüstben elkavarjuk, beleszórjuk a lisztet, felhígítjuk a vízzel és hozzáöntjük a szegfűszeggel és citromhéjjal felforralt bort, cukrot. Nyílt tűzre téve, habverővel addig kavarjuk, amíg sűrűsödni nem kezd. Csészékbe szűrve, forrón tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!