Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gombafelfújt (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 35 dkg gomba
- 3 evőkanál olaj
- 2 zsemle
- 3 tojás
- petrezselyem
- só
- bors
Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk és olajon sóval, őrölt borssal puhára pároljuk, azután hűlni hagyjuk. Két zsemlét tejben megáztatunk, jól kicsavarjuk, villával széttörjük. Hozzáadunk egyenként 3 tojássárgáját, a párolt gombát, amelyből két kanálra valót félretettünk. Végül hozzákeverjük a tojások keményre vert habját. Kikent formába öntjük és 50 percig gőzben főzzük. Tálra borítva, a félretett gombával és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Ízlés szerint gomba- vagy sajtmártást adunk hozzá.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!