Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Fehérmártás-besamel-sűrű (Francia)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 dkg Rama margarin
- 2 evőkanál liszt
- 4 dl tej
- só
Elkészítés:
A híg fehérmártáshoz hasonló módon elkészítve egész sűrű mártást kapunk, amit főként felfújtakhoz, pudingok, tekercsek alapjául szolgál.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!