Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Makaróni hússal lerakva (Olasz)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 35 dkg makaróni
- 40 dkg sertéshús
- 3 evőkanál olaj
- 1 hagyma
- 2 dl tejföl
- paprika
- 8 dkg sajt
- 1 evőkanál paradicsompüré
Elkészítés:
A húst pörköltnek elkészítjük, paradicsommal ízesítjük és ledaráljuk. A makarónit kettétörjük, bő, forró, sós vízben kb. 15 percig főzzük, leszűrjük, langyos vízzel leöblítjük, és kevés meleg zsiradékban megforgatjuk, majd mély tűzálló tálba a darált hússal rétegesen összerakjuk, és közben a tetejét a tejföllel locsoljuk. Forró sütőben 20 percig pirítjuk. Tálalásnál külön reszelt sajtot adunk hozzá.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!