Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Hortobágyi palacsinta (Magyar)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • paprikás csirke
  • 2 dl tejföl
  • 12 db palacsinta



  

Elkészítés:

A paprikás csirkét kicsontozzuk és a csirke- (vagy sertés-) húst kis darabkákra vágjuk. A húsvagdalékot kevés pörköltlévvel meg 1 dl tejföllel elkeverjük, és a palacsintákat ezzel megtöltve összegöngyöljük, majd tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. A maradék pörköltlevet a másik deci tejföllel elkeverjük, és a palacsintákra öntjük. Csak annyi időre tesszük a sütőbe sülni, míg átmelegszik, de nem szabad megpirítani.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!