Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Fokhagymás, párolt libacomb
2x
3x
0.0x
Fokhagymás, párolt libacomb recept
Hozzávalók:
- 4 vadlibacomb
- só
- fehér bors
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál olaj
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejszín
Elkészítés:
A libacombokat sóval, fehér borssal ízesítjük, lisztbe forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalát jól átpirítjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, a fokhagymát, és fedő alatt 25 percig pároljuk, majd levét elfőzzük, míg sűrű mártás marad. Köretként gombás rizst ajánlunk. kép forrás: Forrás: http://www.flickr.com Foto: jay.tongHozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!