Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Édeskáposzta-főzelék (Magyar)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg káposzta
- 3 evőkanál olaj
- 5 dkg liszt
- 1 dl tejföl
- 1 evőkanál reszelt hagyma
- kapor
- köménymag
- só
Elkészítés:
A káposztát csíkokra vágjuk és forró vízben félpuhára főzzük. Világos hagymás rántást készítünk, ezzel a főzeléket berántjuk, kaporral, köménymaggal ízesítve, teljesen puhára főzzük. Végül ízlés szerint gyengén ecetezzük, tálaláskor tejföllel meglocsoljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!