Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Édeskáposzta-főzelék (Magyar)

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg káposzta
  • 3 evőkanál olaj
  • 5 dkg liszt
  • 1 dl tejföl
  • 1 evőkanál reszelt hagyma
  • kapor
  • köménymag



  

Elkészítés:

A káposztát csíkokra vágjuk és forró vízben félpuhára főzzük. Világos hagymás rántást készítünk, ezzel a főzeléket berántjuk, kaporral, köménymaggal ízesítve, teljesen puhára főzzük. Végül ízlés szerint gyengén ecetezzük, tálaláskor tejföllel meglocsoljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!