Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Párolt káposzta (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 kg édes káposzta
- 1 vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- ecet
- só
- cukor
Elkészítés:
A reszelt hagymát a zsiradékban megfonnyasztjuk, a meggyalult káposztát hozzáadjuk, és megsózva, megecetezve fedő alatt 10-15 percig saját levében pároljuk. Végül cukorral ízesítjük. Sokat ne kevergessük, hogy a káposzta szála maradjon.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!