Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Kelkáposzta-főzelék (Magyar)

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 kg kelkáposzta
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 dkg liszt
  • 30 dkg burgonya
  • kapor
  • köménymag
  • fokhagyma



  

Elkészítés:

A vízsugárral megmosott, szeletekre vágott kelkáposztát a meghámozott, kockákra vágott burgonyával együtt, majoránnával vagy köménnyel ízesítve annyi sós vízben főzzük meg, hogy éppen ellepje. Világos, zsemleszínű rántással sűrítjük. Tejföllel is tálalhatjuk. Ízesíteni lehet még tetszés szerint kaporral vagy fokhagymával is.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!