Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Rakott zöldbab (Magyar)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 kg zöldbab
  • 2 dl tejföl
  • 1 tojássárgája
  • 5 dkg Rama
    margarin



  

Elkészítés:

A megtisztított zöldbabot egészben egy hüvelyknyi darabokra vágva, sós vízben puhára főzzük, és levétől lecsurgatjuk. 2 dkg vajjal kikenünk egy mély tűzálló tálat, és beleöntjük a zöldbabot. A tojássárgáját simára keverjük a tejföllel, a zöldbabra öntjük, és tetejére szórva a maradék vajdarabkákat, a sütőben alaposan átsütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!