Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Rakott zöldbab (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 kg zöldbab
- 2 dl tejföl
- 1 tojássárgája
- 5 dkg Rama margarin
- só
Elkészítés:
A megtisztított zöldbabot egészben egy hüvelyknyi darabokra vágva, sós vízben puhára főzzük, és levétől lecsurgatjuk. 2 dkg vajjal kikenünk egy mély tűzálló tálat, és beleöntjük a zöldbabot. A tojássárgáját simára keverjük a tejföllel, a zöldbabra öntjük, és tetejére szórva a maradék vajdarabkákat, a sütőben alaposan átsütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!