Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Zöldborsófőzelék (Magyar)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 kg zöldborsó
- 3 evőkanál olaj
- 2 dkg liszt
- 1 dl tej
- petrezselyem
- só
Elkészítés:
A zöldborsót kifejtjük és a zsiradékon fedő alatt puhára pároljuk. Megszórjuk vagdalt zöldpetrezselyemmel, sózzuk, ízlés szerint cukrozzuk, liszttel lehintjük, s előbb vízzel, azután tejjel felengedjük, és 3-4 percig főzzük. Ha a külső zöld csövei még gyengék, azt is megfőzzük, és a levével engedjük fel a főzeléket.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!