Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Vegyes tavaszi főzelék-finomfőzelék
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg zöldborsó
- 30 dkg sárgarépa
- 30 dkg karalábé
- 3 evőkanál olaj
- 2 dkg liszt
- 1/4 l tej
- cukor
- petrezselyem
- só
Elkészítés:
A sárgarépát, karalábét kockákra vágjuk és a zöldborsóval együtt a zsiradékban, külön-külön lábasban megpároljuk. Mikor már mindhárom zsírjára pirult, összevegyítjük, a liszttel meghintjük, s előbb hideg vízzel, majd tejjel felengedjük, 2-3 percig főzzük. Petrezselyemmel ízesítjük, és ízlés szerint cukorral édesítjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!