Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Szárazborsó-főzelék (Magyar)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 30 dkg felesborsó
- 2 evőkanál olaj
- 2 dkg liszt
- 2 gerezd fokhagyma
- só
Elkészítés:
A borsót este beáztatjuk és másnap hideg vízzel főni tesszük. A beáztatott borsó egy óra alatt teljesen puhára fő. Addig főzzük, amíg a szemek teljesen szét nem főttek, akkor fokhagymás, paprikás rántást készítünk és a főzeléket berántjuk. Tetejére pirított hagymát hintünk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!