Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Lucskos káposzta (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg sertéshús
- 1 kg fehér káposzta
- 1 evőkanál olaj
- 4 dkg liszt
- 1 dl tejföl
- kapor
- csombor
- ecet
- só
Elkészítés:
Sertésoldalast, szegyet, esetleg bőrös részeket veszünk, és sós vízben félig megfőzzük. A káposztát kétujjnyi szeletekre vágjuk, s a húst levével együtt ráöntjük és puhára főzzük. Világos rántást készítünk, és ezzel a káposztát felengedjük. Ízesítjük ecettel, kaporral, csomborral és egy kanál tejföllel. Ha nem elég sűrű, kevés habarást adhatunk hozzá. A húst szeletekre vágjuk, és a káposzta tetején tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!