Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Lucskos káposzta (Magyar)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg sertéshús
  • 1 kg fehér káposzta
  • 1 evőkanál olaj
  • 4 dkg liszt
  • 1 dl tejföl
  • kapor
  • csombor
  • ecet



  

Elkészítés:

Sertésoldalast, szegyet, esetleg bőrös részeket veszünk, és sós vízben félig megfőzzük. A káposztát kétujjnyi szeletekre vágjuk, s a húst levével együtt ráöntjük és puhára főzzük. Világos rántást készítünk, és ezzel a káposztát felengedjük. Ízesítjük ecettel, kaporral, csomborral és egy kanál tejföllel. Ha nem elég sűrű, kevés habarást adhatunk hozzá. A húst szeletekre vágjuk, és a káposzta tetején tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!