Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Hajdúkáposzta (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 kg savanyú káposzta
- 10 dkg kolbász
- 2 evőkanál olaj
- 1 vöröshagyma
- pirospaprika
Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük kiskanálnyi paprikával, beletesszük a kifacsart hordókáposztát és füstölt lével felengedjük. Befejezés előtt zsírjára sütjük és 10 dkg karikákra vágott füstölt kolbászt teszünk bele.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!