Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Túróval töltött kelkáposzta (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 kg kelkáposzta
- fél kg tehéntúró
- 3 dl tejföl
- 5 dkg Rama margarin
- kapor
- só
- 1 tojás
Elkészítés:
A kelkáposzta leveleit szétszedjük, sós vízben megfőzzük, leszűrjük. A tehéntúrót áttörjük, a tojással, 1 dl tejföllel, 1 kanál apróra vágott zöld kaporral, sóval elkeverjük. A káposztalevelek vastag ereit kivágjuk, a leveleket túróval megtöltjük, felcsavarjuk, mint a palacsintát, de végeit nem tűrjük be. Tűzálló tálra helyezzük, 2 dl tejföllel meglocsoljuk, tetejére vajdarabkákat morzsolunk, rövid időre forró sütőbe tesszük, amíg pirulni kezd.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!