Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Szalajka pisztráng fokhagymás tejfellel
3x
2x
0.0x
Szalajka pisztráng fokhagymás tejfellel recept
Hozzávalók:
- 1,5 kg pisztráng
- 10 dkg Rama margarin
- 6-8 gerezd fokhagyma
- fél csomó petrezselyemzöld
- só
- bors
- 0,5 l házi tejföl
Elkészítés:
A szobahőmérsékletű vajat elkeverjük a zúzott fokhagymával, az apróra vágott petrezselyemmel, és a tejföllel. A halat megtisztítjuk, beirdaljuk, kívül-belül sózzuk. A vágatokba belekenjük az összekevert mártást. A halakat egy tepsibe tesszük, a maradék öntetet a halak tetejére osztjuk. Forró sütőbe tesszük, és a 25-30 percig sütjük. Nyári könnyű kevert salátával tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!