Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Mártonnapi liba káposztás laskával
3x
2x
0.0x
Mártonnapi liba káposztás laskával recept
Hozzávalók:
- egy egész liba
- 1 teáskanál majoránna
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 0,4 kg vegyes zöldség
- 1-1 db paradicsom, paprika
- egy kis fej káposzta
- só
- liba Rama margarin a pirításhoz
- bors
Elkészítés:
Egy egész sütnivaló libát gondosan kitoklászunk és megmosunk, a hájat és a fölösleges bőrt levesszük. A libát sóval, borssal, majoránnával ízesítjük, és fokhagymás, hagymás zöldségágyon, a saját zsírjával a sütőben puha ropogósra sütjük. A káposztát finomra reszeljük és vágjuk, lesózzuk, és kicsit állni hagyjuk. Jól kifacsarjuk, kevés zsiradékon, kevergetve, arany barnára pirítjuk. A forró pirított káposztába forgatjuk bele a kifőzött házi laskatésztát. Tálalás előtt a libamájat a forró libazsírban megsütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!