Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
 - cocktail
 - édességek
 - egyéb
 - főzelékek
 - gyors ételek
 - húsételek
 - italok
 - levesek
 - mártások
 - saláták
 - sós sütemények
 - szendvicsek
 - tészták
 - ünnepi ételek
 - vegetáriánus
 
		15 kategóriában
2129db recept		
"Rizs"puding
							
						
  
				
  
				1x
  
				0.0x
			Hozzávalók:
- 1/2 csésze finomra reszelt NYERS karfiol
 - édesítőszer
 - 1/2 csésze krémsajt
 - 2 tojássárgája
 - 1 csésze tejszín
 - 1 teáskanál vanília kivonat
 - 1/2 teáskanál őrölt szerecsendió
 - 1/8 teáskanál őrölt szegfűszeg
 
Elkészítés:
Keverd össze a tejszín 1/4-ét az édesítőszerekkel, a fűszerekkel és a karfiollal. Melegítsd mikrohullámú sütőben 1,5 percig. Hagyd állni 15 percig. A tejszín 1/4-ébe keverd bele a tojások sárgáját, majd tedd félre. A tejszín maradékát (fele) öntsd egy edénybe, add hozzá a krémsajtot és közepes hőfokon főzd, folyamatosan kevergesd, amíg meg nem sűrűsödik. Add hozzá a karfiolos keveréket és a tojásos keveréket és kevergesd, amíg újra besűrűsödik. Oszd el négy kisebb tálkába, 1-3 órán keresztül hűtsd hűtőben, majd tálald. 4 adagra osztva, adagonként 5 szénhidrátot tartalmaz.
Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
Hozzáadás a kedvencekhez
Recept nyomtatása
Recept elküldése