Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gombapaprikás
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- só
- pirospaprika
- liszt
- 1 evőkanál zsír
- 2 dl tejföl
- 3-4 szál petrezselyem
- 1 fej vöröshagyma
- 50 dkg gomba
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát kevés zsiradékon pirítsuk sárgára. Adjuk hozzá a megtisztított és szeletekre vágott gombát, az apróra vágott petrezselymet, hintsük meg egy csapott kávéskanálnyi pirospaprikával, sózzuk és pároljuk puhára. (Ha kell, egy kevés vízzel pótoljuk a folyadékveszteséget.) Ezt követően szórjuk meg egy kávéskanálnyi liszttel, öntsünk hozzá a tejfölt, jól keverjük el és egyszer forraljuk össze.
Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!