Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gombapaprikás

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • pirospaprika
  • liszt
  • 1 evőkanál zsír
  • 2 dl tejföl
  • 3-4 szál petrezselyem
  • 1 fej vöröshagyma
  • 50 dkg gomba



  

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát kevés zsiradékon pirítsuk sárgára. Adjuk hozzá a megtisztított és szeletekre vágott gombát, az apróra vágott petrezselymet, hintsük meg egy csapott kávéskanálnyi pirospaprikával, sózzuk és pároljuk puhára. (Ha kell, egy kevés vízzel pótoljuk a folyadékveszteséget.) Ezt követően szórjuk meg egy kávéskanálnyi liszttel, öntsünk hozzá a tejfölt, jól keverjük el és egyszer forraljuk össze.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!