Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Büsumi tojáspuncs
1x
1x
0.0x
Büsumi tojáspuncs recept
Hozzávalók:
- 4 személy részére:
- 8 tojás
- 1/4 l víz
- 3 ek. cukor
- 1 csipet őrölt gyömbér
- 1 csipet őrölt szegfűszeg
- szárított citromhéj
- 1/4 l rum (40%)
Elkészítés:
Forraljuk fel a vizet. Egy edényben verjük fel habosra a tojássárgáját a cukorral. Állandó keverés mellett adjuk hozzá a forró, de már nem lobogó vizet, ízesítsük a fűszerekkel és tegyük bele az előre megmelegített rumot. A forró, habos italt előmelegített puncsospoharakba töltsük.
Tipp: A megmaradt tojásfehérjét felhasználhatjuk habcsók készítéséhez.
Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!