Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Grog dauphin
1x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 cl Calvados
- 10 cl almalé
- almadarabok
- 1 szegfűszeg
- csipet fahéj
Elkészítés:
Forrósítsuk fel az almalevet az almadarabokkal,
a szegfűszeggel és csipetnyi fahéjjal. Ontsük hozzá a Calvadost, és kínáljuk forrón.
Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!