Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Forralt bor
1x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4-6 pohárra:
- 1 üveg vörösbor
- egy narancs vagy citrom leve
- kevés cukor
- szegfűszeg
- fahéj
Elkészítés:
Forrósítsuk meg a vörösbort a narancs- vagy citromlével, kevés cukorral, a szegfűszeggel és a fahéjjal, majd töltsük hőálló poharakba. Azonnal, forrón tálaljuk.
Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!