Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gyümölcsös-vörösboros puncs

1x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 3/4 l félszáraz vörösbor
  • 1/4 l Jamaica rum
  • 3 ek. méz
  • 2 kisebb alma
  • 2 narancs



  

Elkészítés:

Az almát hámozzuk meg, negyedeljük, magozzuk ki és szeleteljük fel. A narancsot hámozzuk meg, szedjük gerezdekre és tegyük egy edénybe. Adjuk hozzá a Jamaica rumot és a vörösbort, s az egészet forrósítsuk fel. Hagyjuk 10 percig állni, majd édesítsük mézzel. Kanalakkal, melegen kínáljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!