Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gyümölcsös-vörösboros puncs
1x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 3/4 l félszáraz vörösbor
- 1/4 l Jamaica rum
- 3 ek. méz
- 2 kisebb alma
- 2 narancs
Elkészítés:
Az almát hámozzuk meg, negyedeljük, magozzuk ki és szeleteljük fel. A narancsot hámozzuk meg, szedjük gerezdekre és tegyük egy edénybe. Adjuk hozzá a Jamaica rumot és a vörösbort, s az egészet forrósítsuk fel. Hagyjuk 10 percig állni, majd édesítsük mézzel. Kanalakkal, melegen kínáljuk.
Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!