Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Kotlet de volaille

1x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 csirkemell
  • 8 dkg Rama
    margarin
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj
  • 2 dkg Rama
    margarin a sütéshez
  • 1 citrom
  • petrezselyemzöld



  

Elkészítés:

A csirkemellet kifilézzük, lehártyázzuk, óvatosan kiverjük. Sózzuk, majd a filé belsejébe kb. 2 dkg vajat helyezve, feltekerjük. Az így elkészített húst kétszer panírozzuk, és forró olajban mindkét oldalát világos barnára sütjük. Amikor a húst megfordítjuk, akkor helyezzünk a tetejére egy darab vajat.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!